Sponsors

Sponsors

Thanks to all of our sponsors!


🌟 Het Bruges Burlesque Festival Bedankt Onze Fantastische Sponsor: Helena Events – Jouw Vrijgezellenfeest, Vriendinnenuitje en Teambuilding Specialist! 🌟


Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vrijgezellenfeestervaring, een leuke vriendinnendag, of een unieke teambuilding, Helena Events heeft je gedekt. Met burlesque, make-up en featherfans als specialiteiten, bieden ze creatieve en vermakelijke activiteiten die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht toveren.

Met trots presenteren we onze gewaardeerde sponsor, Transport Van Eeghem! 🚚

Transport Van Eeghem is al jarenlang een vertrouwde naam in de transportwereld en speelt een essentiële rol in onze gemeenschap. Hun toewijding aan efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid is ongeëvenaard.

Dankzij Transport Van Eeghem kunnen we onze evenementen en projecten moeiteloos en op tijd uitvoeren.

We zijn dankbaar voor de voortdurende steun van Transport Van Eeghem en kijken uit naar een blijvende samenwerking. Bedankt voor het mogelijk maken van onze successen! 🙌🏼🚛

🌟 **Sponsor: TopVintage Boetiek** 🌟

 Hun toewijding aan vintage glamour en tijdloze stijl maakt hen een perfecte partner voor ons evenement.

TopVintage Boetiek biedt een schatkist vol met prachtige retro- en vintagekleding die de essentie van elegantie en individualiteit vastlegt. Hun passie voor mode uit vervlogen tijden inspireert ons en vult onze evenementen met een vleugje nostalgie en schoonheid.🌟👗👒

🌟We bedanken onze glamoureuze sponsor: Burlycious – Burlesque Lessen in Brugge en Roeselare!** 🌟

Burlycious biedt opwindende burlesque-lessen aan in zowel Brugge als Roeselare, en hun passie voor de kunst van burlesque is duidelijk voelbaar.

Met de steun van Burlycious blijven we onze passie voor burlesque vieren en nieuwe talenten koesteren. We zijn ontzettend dankbaar voor hun bijdrage aan het Bruges Burlesque Festival en kijken uit naar een glinsterende toekomst samen!

🌟 Het Bruges Burlesque Festival Bedankt Onze Fantastische Sponsor: Rock Café Barock, het Café van Onze Showgirl Bettie Barock in Brugge! 🌟

Met de steun van Rock Café Barock blijven we de magie van Burlesque levend houden in Brugge en creëren we onvergetelijke ervaringen voor iedereen die onze evenementen bijwoont.

🌟 Het Bruges Burlesque Festival Bedankt Onze Sponsor: Slagerij Maertens 🌟

Slagerij Maertens staat bekend om hun ambachtelijke passie voor kwaliteitsvoeding. Hun steun betekent niet alleen dat onze performers worden verwend met heerlijke broodjes, maar het toont ook hun toewijding aan het ondersteunen van lokale evenementen en gemeenschappen.

Dankzij Slagerij Maertens kunnen we de artiesten de brandstof geven die ze nodig hebben om op het podium te schitteren. We zijn vereerd om met zo’n fantastische sponsor samen te werken!

Goto Top